Σχετικά

Στην ζωή μου προσπάθησα να κάνω πολλές «στροφές». Άλλες ήταν δύσκολες και άλλες γινόντουσαν σχεδόν αυτόματα, μόλις καταλάβαινα ότι είχα ακολουθήσει λάθος πορεία. Αυτή που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η στροφή που έκανα στην διατροφή μου, με σκοπό να χάσω πάρα πολλά κιλά (34 για να είμαι ακριβής) και να βελτιώσω την υγεία μου.

Έχω γράψει περισσότερα για τον τρόπο που σκέφτομαι και προσεγγίζω το αδυνάτισμα στην αρχική μου σελίδα. Κάντε έναν κόπο και ρίξτε μια ματιά. Σίγουρα σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφω.

Εδώ και χρόνια ερευνώ, διαβάζω, γράφω και μιλώ με πολλές φίλες μου, σχετικά με την υγεία και το αδυνάτισμα. Πιστεύω πως έχω αποκτήσει αρκετή εμπειρία σε αυτά τα θέματα και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας.

Μάλλον, μου αρέσει να θεωρώ ότι έκανα αλλαγή πορείας για να με σώσω. Το αδυνάτισμα για εμένα δεν ήταν μια επιλογή ομορφιάς. Ήταν ένας μονόδρομος που έπρεπε να ακολουθήσω, επειδή η υγεία μου είχε πάρει τον κατήφορο.

Σήμερα νιώθω τέλεια και μπορώ να χαμογελώ με αισιοδοξία. Αφιερώνω τα άρθρα μου και το Strofi.net.gr σε όσους προσπαθούν να κάνουν αυτή την μεγάλη αλλαγή στην ζωή τους και πασχίζουν να κρατηθούν στην πορεία τους.

Ευχαριστώ για την επίσκεψη
Ευγενία