Η Υγεία Και Η Περίθαλψη Στο Σπίτι Για Νοσηλευτές Και Ιδιώτες

Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση για την Οικιακή Φροντίδα και το www.YgeiaKaiOmorfia.gr, υπάρχουν περισσότερα από 7 εκατομμύρια άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες που χρειάζονται υπηρεσίες νοσοκόμου για την υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι λόγω οξείας ασθένειας, μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας, μόνιμης αναπηρίας ή τερματικής ασθένειας.

Βασικά Φροντίδας Υγείας

Οι νοσηλευτές ασκούνται σε αρκετούς χώρους: Νοσοκομειακοί χώροι, γηροκομεία, βοηθητικά κέντρα διαβίωσης και φροντίδα υγείας στο σπίτι. Η νοσηλευτική φροντίδα υγείας στο σπίτι είναι ένα αυξανόμενο φαινόμενο καθώς περισσότεροι ασθενείς και οι οικογένειές τους επιθυμούν να λαμβάνουν φροντίδα στα σπίτια τους.

Η υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι επιτρέπει στον ασθενή και την οικογένειά του να διατηρούν αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία.

Η ιστορία της υγειονομικής περίθαλψης στο σπίτι προέρχεται από τη Νοσηλευτική της Δημόσιας Υγείας όπου οι νοσηλευτές της δημόσιας υγείας πραγματοποιούν επισκέψεις στο σπίτι για να προωθήσουν την εκπαίδευση για την υγεία και να παρέχουν θεραπεία ως μέρος των προγραμμάτων κοινοτικής εμβέλειας.

Υγεια και περίθαλψη

Σήμερα τα ακαδημαϊκά προγράμματα προπονούν νοσηλευτές στην οικιακή φροντίδα και τους οργανισμούς να τοποθετούν οικιακούς νοσηλευτές υγειονομικής περίθαλψης με άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα και τις οικογένειές τους ανάλογα με την εμπειρία και τα προσόντα της νοσοκόμας. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει μια κοινή σχέση μεταξύ του οργανισμού και του ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Πολλές Αλλαγές Έχουν Σημειωθεί Στον Τομέα Της Υγειονομικής Περίθαλψης Στο Σπίτι

Αυτά περιλαμβάνουν την Medicare και Medicaid, καθώς και την μακροπρόθεσμη επιστροφή ασφαλίστρων και την τεκμηρίωση. Είναι σημαντικό για τον νοσηλευτή και τον νοσηλευτικό οργανισμό να γνωρίζει τους πολλούς παράγοντες που εμπλέκονται σε αυτούς τους κανόνες και κανονισμούς που προκύπτουν από αυτές τις οργανώσεις. Ο πληθυσμός και οι δημογραφικές αλλαγές συμβαίνουν επίσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power Up Snacks (@powerupsnacks) στις

Οι baby boomers πλησιάζουν τη συνταξιοδότησή τους και θα παρουσιάσουν νέες προκλήσεις για τη βιομηχανία οικιακής υγειονομικής περίθαλψης. Η τεχνολογία και η ιατρική περίθαλψη στα νοσοκομεία έχουν οδηγήσει σε συντομότερη διαμονή σε νοσοκομείο και πιο αποκατάσταση στο σπίτι.

Στο Strofi.net.gr θεωρούμε ότι αυξάνονται οι ιατρικές διαδικασίες εξωτερικών ασθενών με την παρακολούθηση της κατ ‘οίκον περίθαλψης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του ποσοστού θνησιμότητας από αυτές τις τεχνολογίες και η ιατρική περίθαλψη έχει οδηγήσει σε αύξηση της νοσηρότητας και των χρόνιων ασθενειών που καθιστούν την ανάγκη για νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Αρχική Υγεία –  Περιγραφή Νοσηλευτικής εργασίας

Μέσα από μια σειρά από δεξιότητες και εμπειρία, οι νοσοκόμοι νοσηλευτικής φροντίδας στο σπίτι ειδικεύονται σε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών. συναισθηματική υποστήριξη, εκπαίδευση ασθενών που αναρρώνουν από ασθένειες και τραυματισμό για μικρά παιδιά και ενήλικες, για γυναίκες που έχουν βιώσει πρόσφατο τοκετό, για ηλικιωμένους που χρειάζονται παρηγορητική φροντίδα για χρόνιες ασθένειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nathalie Santibañez (@nathaliesantibanez) στις

Μια νοσηλευτική εξάσκηση πρέπει να έχει τις ικανότητες να παρέχει φροντίδα σε ένα μοναδικό περιβάλλον, όπως το σπίτι κάποιου. Η νοσοκόμα συνεργάζεται με τον ασθενή και την οικογένεια και πρέπει να κατανοεί τις δεξιότητες επικοινωνίας για μια τέτοια δυναμική. Το Rapport είναι εμφανές σε όλες τις θέσεις νοσηλευτικής, αλλά η εργασία στο χώρο διαβίωσης ενός ασθενούς χρειάζεται διαφορετικό επίπεδο δεξιοτήτων και κατανόησης.

Υπάρχει αυτόνομη λήψη αποφάσεων καθώς η νοσοκόμα δεν εργάζεται πλέον ως ομάδα με άλλους νοσοκόμους σε ένα δομημένο περιβάλλον, αλλά τώρα είναι μέλος της ομάδας “οικογένειας”. Η οικογένεια υποδοχής έχει πολιτιστικές αξίες που είναι σημαντικές και διαφέρουν για κάθε ασθενή και πρέπει να αντιμετωπίζονται με εξαιρετική ευαισθησία. Άλλες δεξιότητες περιλαμβάνουν την κριτική σκέψη, το συντονισμό, την αξιολόγηση, την επικοινωνία και την τεκμηρίωση.

Οι νοσοκόμες νοσοκόμων για την υγειονομική περίθαλψη επίσης ειδικεύονται στη φροντίδα των παιδιών με αναπηρίες που απαιτούν πρόσθετες δεξιότητες όπως η υπομονή και η κατανόηση των αναγκών της οικογένειας. Τα παιδιά ζουν σήμερα με αναπηρίες που θα είχαν οδηγήσει σε θνησιμότητα μόλις πριν από είκοσι χρόνια. Γενετικές διαταραχές, συγγενείς σωματικές βλάβες και τραυματισμοί είναι λίγοι.

Πολλές Οικογένειες Είναι Εξοικειωμένες Με Τη Διαχείριση Των Αναγκών Του Παιδιού

Αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται ειδική φροντίδα που μπορεί να προσφέρει μόνο μια νοσοκόμα υγείας στο σπίτι. Είναι σημαντικό μια νοσοκόμα νοσηλευτή του νοικοκυριού να γνωρίζει την εμπειρία της οικογένειας σχετικά με την κατάσταση του παιδιού για σωστή φροντίδα του παιδιού. Υπάρχουν πολλές περιπλοκές που ενέχονται, αλλά το πιο σημαντικό, μια θετική στάση και θετική ενίσχυση είναι ύψιστης σημασίας για την ανάπτυξη του παιδιού.

Ο συντονισμός των φαρμάκων μεταξύ της νοσοκόμου, του ιατρού και του φαρμακοποιού, εξασφαλίζει την ορθή διαχείριση της ακριβούς επιστήμης, δίνοντας στον ασθενή τη σωστή δόση, τον χρόνο χορήγησης και τους συνδυασμούς. Οι νοσηλευτές νοσηλευτικής πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τη φαρμακολογία και να διδάσκονται στην εκπαίδευση σχετικά με τα διαφορετικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται από τους ασθενείς στο κλινικό περιβάλλον.

Πολλοί προχωρημένοι νοσηλευτές είναι εξοικειωμένοι με τα συνταγματικά φάρμακα. Έχουν ολοκληρώσει προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου.

Οι νοσοκομειακές υπηρεσίες της χώρας πιστεύουν ότι μια νοσοκόμα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα έτος κλινικής εμπειρίας πριν εισέλθει στην υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι. Οι προχωρημένοι νοσηλευτές μπορούν να επιταχύνουν την κατάρτιση βοηθώντας νέους νοσηλευτές να κατανοήσουν την αγορά της υγειονομικής περίθαλψης στο σπίτι και τη διδασκαλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *