Οι Πρώτες Σκέψεις Και Η Πρώτη Μου Δημοσίευση Στο Strofi.net.gr

Πρώτες ΣκέψειςΗ ώρα είναι 6.30 π.μ. Το πρώτο πράγμα που χρειάζομαι, είναι ο πρωινός καφές μου. Πριν καλά-καλά ανοίξω τα μάτια μου, σέρνομαι με δυσκολία στην κουζίνα, για να φτιάξω εκείνη την κούπα στιγμιαίας ενέργειας. Απολαμβάνω τον καφέ μου μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Τώρα μπορώ να συνεχίσω με το καθημερινό μου πρόγραμμα. Όμως ο κουρασμένος μου εαυτός δεν συνεργάζεται.

Άκουγα τους ανθρώπους γύρω μου να διαμαρτύρονται για αυτά τα κουρασμένα πρωινά και την απελπισμένη προσπάθεια για λίγη ενέργεια. Ίσως όλα αυτά να τα γνωρίζετε και εσείς.

Συνήθως κατηγορούμε τις καθημερινές υποχρεώσεις, τη δουλειά μας ή τα παιδιά μας, για τους κουρασμένους εαυτούς μας. Για το χρόνο που δεν περισσεύει, για να μπορέσουμε να βρούμε τρόπους να παραμείνουμε δραστήριοι κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το ερώτημα που κάνω στον εαυτό μου και σε σας είναι: πως μπορούμε να αισθανόμαστε καλύτερα και να κάνουμε τους δικούς μας ανθρώπους, να αισθάνονται επίσης καλά;

Πιστεύω πως η απάντηση βρίσκεται στη βελτίωση της υγείας. Ο σημαντικότερος παράγοντας για ευεξία και καλή ψυχική διάθεση, είναι η σωματική υγεία και η καλή φυσική κατάσταση. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε καλή διάθεση, αρκετή ενέργεια και να ζούμε στο έπακρο την κάθε ημέρα.

Ας ξεκινήσουμε να αλλάξουμε τον κουρασμένο μας εαυτό, σε υγιή και δραστήριο, σε αισιόδοξο και χαρούμενο. Ίσως σας φανεί δύσκολο, αλλά πιστέψτε με το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *